Invulling van de winkel

Geen kille koude bedrijfshal, maar de warmte van thuis. Zo kun je onze kringloopwinkel het beste omschrijven! Om een indruk te krijgen hoe onze kringloopwinkel eruit ziet hebben we hieronder een leuke sfeerimpressie gemaakt.

Spring direct naar:

BOEKEN

De boekenafdeling is in categorieën ingedeeld, waarbij de romans en thrillers ook nog eens alfabetisch op schrijver zijn geplaatst. Dat vergemakkelijkt het zoeken. Verder vindt u christelijke literatuur, heel veel kinderboeken en stripboeken, kook-, reis-, kunst-, planten- en dierenboeken. Ook is er een aparte hoek voor tijdschriften. En een kast met cd’s en dvd’s.

KLEDING

Op de 1e verdieping vindt u een kamer met heren-, dames- en kinderkleding. Alle kleding is geprijsd en voorzien van de maat. De kleding wordt van tevoren nagekeken, kapotte kleding of met vlekken treft u bij ons niet aan. In de kamer met speelgoed hebben we een wand met alleen babykleding.

SPEELGOED

We hebben twee kamers vol met speelgoed, zoals baby-, peuter- en kleuterspeelgoed, poppen, jongenspeelgoed, houten speelgoed en knuffels. Maar er zijn ook puzzels en spelletjes te vinden voor de oudere kinderen. 

SERVIES EN GLAS

Op deze afdeling vindt u allerlei spullen tegen zeer schappelijke prijzen. Er worden complete serviezen aangeboden. Soms ook zilver/verzilverd bestek. Mokken, bierglazen, geslepen glas, kristal, aardewerk en porselein maken dit tot een hele mooie afdeling. Alle spullen worden afgewassen en gecontroleerd of het niet beschadigd is.

HUISHOUDELIJKE MATERIALEN

Op deze afdeling vindt u potten, pannen, schalen en keukengerei.

BROCANTE

Leuke, mooie en decoratieve spulletjes, zoals kaarslichtjes, glazen objecten, kandelaars en verzilverde lepeltjes. Deze staan onder andere uitgestald in de vitrinekast bij de ingang

ANTIEK

Op de eerste verdieping is een speciale nostalgische kamer ingericht met voorwerpen van rond 1900 of later. Het is alsof je bij oma en opa binnenkomt. Veel Delfts Blauw, oude kastjes en schilderijen. Ook in het trappenhuis hangen schilderijen, tekeningen en andere afbeeldingen.

DECORATIEHOEK

Deze is nu gevuld met kerstspullen, zoals kunstkerstbomen, slingers, stalletjes, sleetjes, ballen, lichtjes, beeldjes, versieringen, kransen, te veel om op te noemen. Afhankelijk van het seizoen wordt die hoek sfeervol aangekleed en ingericht.

HET SNOEPWIENKELTJE

In onze snoephoek mogen kinderen zelf hun favoriete snoepjes pakken en/of liggen er gevulde snoepzakjes.

LAMPEN

Verlichtingsarmaturen in alle soorten, stijlen en maten, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. En ze doen het allemaal! Getest in onze werkplaats.

ZELFGEMAAKTE SPULLEN

We hebben een kleine afdeling met spullen die door mensen zelfstandig of in onze werkplaats zijn gemaakt. Deze worden voor kleine prijzen aangeboden. U vindt hier bijvoorbeeld sleetjes, plateautjes, kerstkaarten en zelfgemaakte kaarsen. 

WEGGEEFKAST

Bij de ingang vindt u een kast met daarin spulletjes die u gratis mag meenemen.

Heleen Buth
Heleen Buth
04/12/2020
Geverifieerde
Prachtig gesorteerde, goed verzorgde kringloopwinkel. Fijne sfeer en mooie spullen. Hier wordt met liefde gewerkt.
Sam Van Meeteren
Sam Van Meeteren
20/11/2020
Geverifieerde
G K
G K
23/10/2020
Geverifieerde
Pascal de Pauw
Pascal de Pauw
23/10/2020
Geverifieerde
Heel leuke spullen,meer kleine artikelen dan bvb meubels...personeel heel vriendelijk!
Kitty Van Aart
Kitty Van Aart
25/09/2020
Geverifieerde
Adriana A. Dávalos
Adriana A. Dávalos
21/07/2020
Geverifieerde