Over Ons

Ontstaansgeschiedenis

Vanuit een leegstaande ruimte op het bedrijventerrein van Sint-Annaland is in 2020 het idee ontstaan om een kringloopwinkel te beginnen. Een winkel die een bijdrage levert aan het duurzaamheidsidee om spulletjes een nieuw leven te geven; een 2kans. En daarnaast om een werkplek te creëren voor mensen die zichzelf graag (weer) nuttig willen maken in onze maatschappij.

Onze visie

We willen de kringloopwinkel inzetten om opbrengsten te genereren om instellingen in de gemeente Tholen te helpen, met name instellingen die gericht zijn op het verlenen van zorg aan ouderen en hulpbehoevenden. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de gezondheid en het gezond functioneren van de bevolking in de gemeente Tholen. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en we geven gebruikte of onbenutte materialen een 2e kans. Op deze manier maken we de wereld ook een beetje mooier en schoner.

Doelstelling

Vanuit de opbrengsten van de winkel willen we Zorgcoöperatie Anna Zorgt financieel ondersteunen. De enige zorgcoöperatie in Zeeland en actief in de kern Sint-Annaland. De vrijwilligers van Anna Zorgt zetten zich in om iedereen een leven lang aangenaam te laten wonen in Sint-Annaland. Voor de activiteiten die men ontplooit is geld nodig. Daar levert onze kringloopwinkel graag een bijdrage aan.

Heleen Buth
Heleen Buth
04/12/2020
Geverifieerde
Prachtig gesorteerde, goed verzorgde kringloopwinkel. Fijne sfeer en mooie spullen. Hier wordt met liefde gewerkt.
Sam Van Meeteren
Sam Van Meeteren
20/11/2020
Geverifieerde
G K
G K
23/10/2020
Geverifieerde
Pascal de Pauw
Pascal de Pauw
23/10/2020
Geverifieerde
Heel leuke spullen,meer kleine artikelen dan bvb meubels...personeel heel vriendelijk!
Kitty Van Aart
Kitty Van Aart
25/09/2020
Geverifieerde
Adriana A. Dávalos
Adriana A. Dávalos
21/07/2020
Geverifieerde