Wie zijn wij

Winkelmanager

Mijn naam is Marijke en ik ben getrouwd met Hans van Dijke. Samen hebben we drie kinderen. Na ruim 12 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben was het tijd voor iets anders. Dit heb ik gevonden bij Kringloop 2e Kans Stalland. Met een team van vrijwilligers runnen we samen de winkel. Ook ben ik begonnen met dagbesteding voor mensen met een beperking. Ontzettend leuk om te doen. Ik ben er trots op dat ik manager mag zijn van een winkel waar duurzaamheid erg belangrijk is, en dat ik mensen een plekje mag geven om op een leuke manier samen bezig te zijn.

Vrijwilligers

De winkel runnen kan alleen met de inzet van vele vrijwilligers. Mensen die na een werkzaam leven niet achter de geraniums willen gaan zitten, mensen die wat meer structuur en houvast in het leven kunnen gebruiken of mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Iedere vrijwilliger heeft zijn of haar verhaal en is altijd welkom in onze winkel. Samen komen we verder. 

Stichtingsbestuur

Kringloop 2e Kans Stalland is een stichting en heeft een stichtingsbestuur bestaande uit 5 personen die ieder op hun manier kennis en ervaring inbrengen om de winkel voor nu en later te begeleiden naar een mooie toekomst. Alle bestuursleden zijn vrijwilligers en worden niet betaald voor hun bestuursfunctie. Dit is onze bestuurssamenstelling: Arjan van Dijke (voorzitter), Jack Westdorp (secretaris), Leo Verwijs (penningmeester), Sander Westdorp en Christiaan Cornet (algemene bestuursleden)

Heleen Buth
Heleen Buth
04/12/2020
Geverifieerde
Prachtig gesorteerde, goed verzorgde kringloopwinkel. Fijne sfeer en mooie spullen. Hier wordt met liefde gewerkt.
Sam Van Meeteren
Sam Van Meeteren
20/11/2020
Geverifieerde
G K
G K
23/10/2020
Geverifieerde
Pascal de Pauw
Pascal de Pauw
23/10/2020
Geverifieerde
Heel leuke spullen,meer kleine artikelen dan bvb meubels...personeel heel vriendelijk!
Kitty Van Aart
Kitty Van Aart
25/09/2020
Geverifieerde
Adriana A. Dávalos
Adriana A. Dávalos
21/07/2020
Geverifieerde